Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

#συνταγολογeιο //Τόνος Τατακι. //tuna tataki.

Υλικά
1 φιλέτο τόνου 150 γρ περίπου.
2κσ σησαμέλαιο
1 κ.σ σουσάμι.
1 κ.σ μαύροκουκι.
3 κ.σ σάλτσα σόγιας.
Λαχανικά για το σερβιρισμα :
Κόβουμε τα λαχανικά σε λεπτές φέτες ζουλιεν. Πιπεριά πράσινη, κόκκινη, καρότο, αγκουρακι.
Εκτέλεση.
Μαρινάρουμε τον τόνο στη σόγια,έπειτα στο σησαμέλαιο, και το πανάρουμε με τα δύο σουσαμια.
Βάζουμε αντικολλητικο τηγάνι να καψει σε δυνατή φωτιά και ψήνουμε τον τόνο από όλες τις πλευρές 30 δευτερόλεπτα την κάθε πλευρά. Κοβουμε σε φέτες στρώνουμε τα λαχανικά στο πιάτο απλώνουμε το ψάρι και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου