ΥΛΙΚΑ
2 αυγα
2 κουπες γάλα
2 κουπες αλεύρι φαρινα κόκκινη
Μισή κούπα χλιαρό νερό
1 βανίλια
2 κ.σ ζάχαρη
1 κ.γ μπεκιν
Μισό κ.γ αλάτι
3 κ.σ βούτυρο λιωμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο γάλα
Ανακατεύουμε.
Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν, τη βανιλια και το αλάτι. Τα αναμειγνύουμε με το γάλα ανακατεύουμε και προσθέτουμε και το λιωμένο βούτυρο.
Προσθέτουμε αν και όσο χρειαστεί χλιαρό νερό για να έχουμε ένα ρευστό χυλό. Αλείφω το αντικολητικό τηγάνι με ηλιέλαιο και παίρνω κουταλιές και ψήνω σιγά σιγά και από τις δυο πλευρές σε μέτρια προς σιγανή φωτιά να ψηθούν και να μην μας αρπαξουν. Σερβίρουμε με μαρμελάδα, μέλι, Μερεντα και ότι σας αρέσει.
@συνταγολογeιο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου