ΥΛΙΚΑ
- 1κότσι χοιρινο γυρω στα 2 κιλα.
- 4 σκελ. σκόρδο
- 2 κλαδάκια δενδρολίβανο
- 1 κουτακι μπυρα
- 1 κουπα ελαιόλαδο
- 2 κ.σ.μουσταρδα
- αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα ταψι τοποθετούμε το κότσι, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε απο πανω το δενδρολίβανο.Με ένα μαχαιρι κάνουμε τρύπεςστο κρέας και βαζουμε μεσα τα σκορδα.Αλειφουμε γυρω-γυρω παντου με τη μουσταρδα,περιχυνουμε με το ελαιόλαδο και το βαζουμε στο φουρνο.Ψηνουμε στους 180 βαθμους για μιαμιση ωρα.Οταν παρει χρωμα από τη μια πλευρα γυριζετε το κρεας να ροδισει και από την άλλη.Μιση ωρα πριν είναι ετοιμο περιχυνετε το κοτσι με την μπυρα. για να ψηθουν.Αν θελετε συνοδευετε με πατατες στο φουρνο τις οποιες βαζετε στο ταψι με το κρεας μιση ωρα αργοτερα ,γιατι χρειαζοντε λιγοτερο χρονο για να ψηθουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου