Υλικά
Μπανάνα ώριμη
Παγωτό βανίλια
Butterscotch η σιρόπι καραμελα
Τριμμένο φυστίκι ή ένα παστέλι από το μάρκετ τριμμένο στο μουλτι
Ανάβουμε το Γκριλ σχαροτηγανο σε μέτρια θερμοκρασία και ακουμπαμε τη μπανάνα. Προσοχή δεν την ξεφλουδιζουμε. Θα αρχίσει να αλλάζει χρώμα θα γίνετε μαύρη. Ψήνουμε 5-6 λεπτά από την κάθε πλευρά να μαλακώσει η μπανάνα.
Σχιζουμε τη μπανάνα κατά μήκος ανοίγουμε βάζουμε πάνω παγωτό σιρόπι Butterscotch και πασπαλίζουμε με το φυστίκι. Σερβίρουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου