Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Κοτόπουλο Τηγανιά

ΥΛΙΚΑ 
600 γρ. φιλέτο κοτόπουλο σε μπουκιες
1 πράσινη πιπεριά 
1 κόκκινη πιπεριά φλωρίνης 
1 ξερό κρεμμύδι 
1 λεμόνι το χυμό 
1 ποτήρι λευκό κρασί 
Αλάτι, πιπέρι ρίγανη.Πάπρικα καπνιστή 
1κ.σ.μουσταρδα
Εκτέλεση 
Ψιλοκοβουμε τα λαχανικά 
Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και ρίχνουμε τους κύβους κοτόπουλο. Τσιγαρίζουμε σχολαστικά ανακατεύοντας και ρίχνουμε πάπρικα. Όταν ροδίσει το κοτόπουλο, ρίχνουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Σβήνουμε με κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τη μουστάρδα. Τέλος και το χυμό λεμόνι και συνεχίζουμε λίγο το βρασμό μέχρι να μελώσει.και να δέσει η σάλτσα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου