Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Μαρμελάδα Cheesecake

Υλικά:Βάση :
1 μεγάλο κουτί digestive, 
170gr βούτυρο λιωμένο 
Κρέμα 
300γρ τυρί κρέμα 
1 ζαχαρούχο γάλα 
1 κρέμα γάλακτος (200γρ) 
 λίγη άχνη ζάχαρη 2-3 κ.σ για την σαντιγί. 
3 λεμόνια το χυμό τους για να πήξει η κρέμα και για τη γευση 
2 κ.σ  γιαούρτι
Μερμελαδα  επιλογή σας.π.χ.φραουλα.πορτοκαλι,κεράσι, βύσσινο κ.λπ
Εκτέλεση 
Θρυμάτιζουμε τα μπισκότα, λιωνουμε το βούτυρο ανακατεύουμε και στρώνουμε στη φόρμα.. 
Χτυπαμε στο μίξερ το τυρί κρέμα, να αφρατεψει, σιγα σιγα προσθέτουμε και το ζαχαρούχο γάλα, το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού. 
Προσθέτουμε την ζάχαρη άχνη στην κρεμα και χτυπάμε σε σφιχτή σαντιγί. 
Με τη μαριζ ενσωματώνουμε απαλά τις δύο κρέμες,και απλώνουμε πάνω στο μπισκότο. Τέλος προσθέτουμε και τη μαρμελάδα της αρεσκείας μας. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για περίπου 3 ώρες και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου