Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Παντεσπάνι Κεικ Βάση για Τούρτα χωρίς αυγά νηστίσιμη.

 πιο απλή και πιο νόστιμη συνταγή, χωρίς αυγά, χωρίς βούτυρο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν παντεσπάνι για τούρτα, η σαν απλό υγρό κέικ, νηστίσιμο! Με μια επικάλυψη μερεντας, ή με φυτική σαντιγί με  λίγο κακάο φτιάχνετε ένα πεντανοστιμο γλυκό που θα σας ξετρελάνει και στην απλότητα και στην νοστιμιά
Υλικά 
1,5 κούπα φαρινα
1 κούπα ζάχαρη
3,5 κσ κακάο
1 κσ ξύδι
1 κγ σοδα
6 κσ σπορέλαιο  
 2βανιλιες
1 κούπα νερό
Εκτέλεση 
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ αρχικά με χαμηλή ταχύτητα σιγα σιγα όλα τα υλικά και ανακατεύουμε. 
Ψήνουμε σε 28 τσερκι  ή φόρμα που έχουμε βάλει λαδόκολλα λαδομενη. Ψήσιμο  στις αντιστάσεις για 40 λεπτά στους 180, τελευταία σχάρα κάτω. Μπορείτε να το απολαυσετε σκέτο σαν κέικ ή να το χρησιμοποιήσετε σαν βάση (παντεσπάνι) για να χτίσετε τούρτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου