Κοτοπιτακια με σφολιατα.ατομικά σαν φλογέρες
Σφολιάτα περνώ έτοιμο φύλλο.
Για τη γεμιση:
βραζω το κοτόπουλο το ξεψαχνιζω και το αφήνω στην άκρη να κρυωνει Ετοιμάζω λίγη μπεσαμελ με γαλα-βουτυρο-αλευρι-αλατι-αυγο (κλασική διαδικασία σάλτσα μπεσαμέλ)
1 κονσέρβα μανιτάρια κομμένα
2 φέτες μπέικον
1 κόκκινη πιπεριά..
Τσιγαρισω σε λίγο ελαιόλαδο την πιπεριά ψιλοκομμένη τα μανιτάρια, το μπέικον, στο τέλος Ρίχνω και το κοτόπουλο και αυτό ψιλοκομμένο προσθέτω αλάτι,λίγο πιπέρι και λίγο ρίγανη αφού τσιγαριστουν τραβάω από το μάτι και προσθέτω 2-3 κουταλιές από τη μπεσαμελ, και τέλος λίγο μοτσαρελα τριμμένη η παρμεζάνα. Ότι θέλετε.
Κόβουμε το φύλλο της κάθε σφολιάτας σε έξι κομμάτια βάζουμε λίγο από τη γέμιση ρολαρουμε κλείνουμε σαν φλογέρες και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν καλά σε καυτό λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου