Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Μανιτάρια γεμιστά με χαλούμι και ντομάτα 

Υλικά

8 μεγάλα μανιτάρια
200 γραμμ. χαλούμι
1 ντομάτα μεγάλη
1 κ.σ. σκόρδο τριμμένο
1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι και φρέσκο πιπέρι κατά προτίμησηΦρέσκα φύλλα σαλάτας (ρόκα, σπανάκι, ραντίτσιο) για το γαρνίρισμαΚρέμα βαλσάμικουΕλαιόλαδο για τη σαλάτα

Εκτέλεση 

Σκουπίζουμε τα μανιτάρια με χαρτί κουζίνας και βγάζουμε το κοτσάνι τους.Σε ένα ταψάκι στρώνουμε τα μανιτάρια και τα ραντίζουμε με ελαιόλαδο, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το σκόρδο.Κόβουμε την ντομάτα σε ροδέλες και βάζουμε μια φέτα σε κάθε μανιτάρι.Προσθέτουμε το χαλούμι στην κορυφή, κομμένο σε φέτες και προσθέτουμε θυμάρι.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10’ στους 170 βαθμούς.Σερβίρουμε με τη σαλάτα στο πλάι, ραντίζοντας με λίγο ελαιόλαδο και βαλσάμικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου