Υλικά για 4 άτομα
600γρ ΚΙΜΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΔΙΠΛΟΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ
50γρ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
120γρ ΜΠΕΙΚΟΝ
1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ JACK DANIELS BBQ SAUCE
30γρ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
15γρ ΚΥΜΙΝΟ
40γρ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
1 ΚΡΟΚΟ ΑΥΓΟΥ
ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΛΙΓΟ ΑΝΙΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΑΛΑΤΙ/ΠΙΠΕΡΙ
EKTΕΛΕΣΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΠΕΙΚΟΝ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΘΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΚΑΛΑ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ,ΜΕΤΑ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΜΕ BBQSAUCEΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΡΑΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗ BBQSAUCE.ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΕ ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου