Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

MAYO, ΛΕΜΌΝΙ, ΣΚΌΡΔΟ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΆΝΑ DIP /

μείγμα
ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ
½ φλιτζάνι μαγιονέζα
⅓ φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα Dijon
1-2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένο
1 κουταλιά της σούπας χυμό φρεσκοστυμμένο λεμόνι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
3-5 κουταλιές της σούπας νερό
ΜΈΘΟΔΟΣ
Ανακατεύετε μαζί τη μαγιονέζα, το τυρί, τη μουστάρδα, 1 σκελίδα ψιλοκομμένο σκόρδο, το χυμό λεμονιού και μαύρο πιπέρι μαζί σε ένα μικρό μπολ. Ανακατέψτε σε 3 κουταλιές της σούπας νερό και προσθέστε περισσότερο νερό εάν είναι απαραίτητο για να επιτευχθεί η επιθυμητή συνοχή.
Καλύψτε και αφηστε τη σάλτσα για 30 λεπτά στο ψυγείο. 
Χρησιμεύσει ως ντιπ ή σαν σάλτσα σαλάτας. Διατηρήστε σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για μέχρι 3 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου