Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Μύδια σαγανάκι με μουστάρδα και φέτα

Μύδια σαγανάκι με μουστάρδα και φέτα
Παραδοσιακή συνταγή Θεσσαλονίκης, μεζές ούζου

Τι χρειάζεσαι:

1 σακ μύδια φρέσκα χωρίς κέλυφος, στραγγισμένα
200gr φέτα θρυμματισμένη
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
½ καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
1κτσ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κτσ μουστάρδα
3 κτσ ελαιόλαδο
20ml ούζο
Ρίγανη
μαϊντανό

Πως το Φτιάχνεις:
Σοτάρουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι, σβήνουμε με το ούζο και προσθέτουμε την μουστάρδα. Μόλις αρχίζει να βράζει προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Συνεχίζουμε το βρασμό για 2 λεπτά ακόμη, προσθέτουμε το μαϊντανό και σερβίρουμε

Μικρά μυστικά:
Δεν αφήνουμε για πολύ ώρα τα μύδια να βράσουν διότι θα χάσουν τα υγρά τους - See more a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου