Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Μαρούλι με σάλτσα ροκφόρ


Υλικά

  • 1 Μαρούλι
  • 75 γρ. Ροκφόρ
  • 1/2 φλ. Κρέμα Γάλακτος
  • 2 κ. σ. Χυμό Λεμονιού
  • 1 κ. σ. Κονιά
  • Άσπρο Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε το μαρούλι σε κομμάτια όχι πολύ μικρά.
  2. Λειώνουμε το ροκφόρ με ένα πηρούνι σε βαθύ πιάτο και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
  3. Χτυπάμε καλά ρίχνοντας λίγο – λίγο τον χυμό λεμονιού και το κονιάκ.
  4. Προσθέτουμε όσο πιπέρι θέλουμε και ανακατεύουμε.
  5. Προσθέτουμε την σάλτσα στο μαρούλι και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου