Υλικά
- 1 Μαρούλι
- 75 γρ. Ροκφόρ
- 1/2 φλ. Κρέμα Γάλακτος
- 2 κ. σ. Χυμό Λεμονιού
- 1 κ. σ. Κονιά
- Άσπρο Πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβουμε το μαρούλι σε κομμάτια όχι πολύ μικρά.
- Λειώνουμε το ροκφόρ με ένα πηρούνι σε βαθύ πιάτο και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
- Χτυπάμε καλά ρίχνοντας λίγο – λίγο τον χυμό λεμονιού και το κονιάκ.
- Προσθέτουμε όσο πιπέρι θέλουμε και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε την σάλτσα στο μαρούλι και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου