Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΤΥΡΟΣΑΛΑΤΑ


Υλικά :
1 κούπα φέτα (σκληρή και πικάντικη) 
Μισή κούπα κατίκι Δομοκού 
Μιά πιπεριά Φλωρίνης ψητή. (υπάρχουν και έτοιμες σε βαζάκι)
Μιά σκελίδα σκόρδο λιωμένη (αν σας αρέσει) 
Λάδι 2-3 κ.σούπας 
Κόκκινη πάπρικα , την γλυκιά ένα μέτριο κ.γλυκού 

Βάζεις όλα τα υλικά στο μούλτι , τα ανακατεύεις και είναι έτοιμη η σαλάτα. Την βάζεις στο ψυγείο να κρυώσει και ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ. 
Πάνω σε φρυγανισμένη ζεστή μπαγιέτα είναι μπουκιά και συγχώριο, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου