Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Αγριογουρουνο κοκκινιστο!



Υλικα:3 μεγαλα κρεμμυδια ψιλοκκομενα 2 πιπεριες σε ροδελες 1 σκ σκορδο τριμμενη 1 κουταλια ψιλοκκομενο μαιντανο 1 κλωναρι δεντρολιβανο πιπερι μαυρο κοκκινο λευκο λιγο ριγανη 1 ποτηρι κρασιου ελαιολαδο και λευκο κρασι 1 κουπα ξυδι 1 ποτηρι ντοματοχυμος αλατι οσο θελετε 1 καροτο σε κυβους. 2 φυλλα δαφνης.
Προετοιμασια:
Καθαριζουμε καλα το κρεας απο τυχον σκοτωμενα αιματα η σκαγια και το βαζουμε σε μπωλ με το ξυδι για δυο ωρες.
Μαριναρισμα:
Αφου εχουμε πλυνει πολυ καλα με ζεστο νερο το κρεας το βαζουμε σε μπωλ ριχνουμε το κρασι τα πιπερια το δεντρολιβανο τη δαφνη το σκορδο το μαιντανο τη ριγανη και το αφηνουμε σκεπασμενο στο ψυγειο ολη τη νυχτα.
Εκτελεση
Σε κατσαρολα ριχνουμε το λαδι το κρεμμυδι και σωταρουμε τις πιπεριες το καροτο και το κρεας με τη μαριναδα του αφαιρωντας το δεντρολιβανο αλατιζουμε και αφηνουμε για 5 λεπτα ριχνουμε και το χυμο και αφηνουμε για ενα τεταρτο ριχνουμε και 1 ποτηρι ζεστο νερο και αφηνουμε σε χαμηλη φωτια να σιγοβρασει για μια ωραα περιπου μπορουμε να το βαλουμε και στη χυτρα για μιση ωρα.
Συνοδευεται με πιλαφι μακαρονια η και πατατες τηγανητες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου