Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ζαμπονοσαλάτα


Ζαμπόν - 10-12 φέτες (κομμένες σε λωρίδες)
Φρέσκα κρεμμυδάκια - 3-4 ψιλοκομμένα
Αυγά βραστά - 2 (κομμένα σε κυβάκια)
Μαγιονέζα - 250 γρ ή 300 γρ
Αγγουράκια τουρσί - 4-5 (κομμένα σε κυβάκια)
οδηγίες
Μια ζαμπονοσαλάτα πανεύκολη και γευστική!

Κόβουμε τα υλικά μας όπως αναφέρουμε παραπάνω και τα ανακατεύουμε όλα μαζί απαλά. Αφήνουμε την σαλάτα μας στο ψυγείο. Σερβίρεται δροσερή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου