Υλικά για 4 άτομα
- 500γρ. κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε κύβους
- 300γρ. καλαμποκάλευρο
- 50ml ελαιόλαδο
- 100γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 100γρ. τριμμένη φρυγανιά
- 3 αυγά ολόκληρα
- Γλυκιά πάπρικα, κύμινο, αλάτι και λευκό πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μείγμα για το πανάρισμα. Ανακατεύουμε το καλαμποκάλευρο, το αλεύρι, τη φρυγανιά και τα μπαχαρικά. Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά και αρχίζουμε την διαδικασία του παναρίσματος. Παίρνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου, τα βουτάμε στο αυγό και στη συνέχεια στο μείγμα μας. Τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μείγμα για το πανάρισμα. Ανακατεύουμε το καλαμποκάλευρο, το αλεύρι, τη φρυγανιά και τα μπαχαρικά. Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά και αρχίζουμε την διαδικασία του παναρίσματος. Παίρνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου, τα βουτάμε στο αυγό και στη συνέχεια στο μείγμα μας. Τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου