Πατατόπιτα
με κεφαλογραβιέρα και αλλαντικά
Υλικά
1 πακέτο
σφολιάτα
5-6 μέτριες
πατάτες
300 γρ.
κεφαλογραβιέρα
5 φέτες ζαμπόν
κομμένες σε φέτες
5 φέτες μπέικον
κομμένες σε φέτες
1 μικρή κρέμα
γάλακτος
Εκτέλεση
Βράζετε τις
πατάτες σε ελαφρά αλατισμένο νερό. Τις αφήνετε να κρυώσουν και τις κόβετε σε
ροδέλες.
Λαδώνετε ένα
ταψί 30 εκ., στρώνετε ένα φύλλο σφολιάτας και απλώνετε τις πατάτες. Στη
συνέχεια προσθέτετε το τυρί, το ζαμπόν, το μπέικον και τέλος την κρέμα
γάλακτος. Κλείνετε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας, χαράζετε και ψήνετε σε
προθερμασμένο φούρνο στους 180° C μέχρι να ρόδίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου