Υλικά
2 ακτινίδια
2 κ.σ.τυρι κρέμα
100 γραμμάρια.τόνου φρέσκο
1.κ.σ φυστικια τριμμένα Όχι τελειως σκόνη.
Σχοινοπρασο για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Ενώνουμε το ένα ακτινίδια με το τυρί κρέμα και αναμειγνυουμε. Κόβουμε τόν τονο και το άλλο ακτινίδια μπρινουαζ και ανακατεύουμε
Στρώνουμε κάτω στο πιάτο την κρέμα βάζουμε το τσέρκι και μέσα σε αυτό το ψάρι. Αφερουμε το τσέρκι και πασπαλίζουμεμε ψαρι καιτο πιάτο με το τριμμένα φυστικι.
Προερετικα τρίβουμε λίγο ορυκτό αλάτι και πασπαλίζουμε το πιάτα. Γαρνιρουμε με σχοινοπρασο.
Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019
Tuna tartar with kiwi &pistac
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου