Τα υλικά για την συνταγή είναι:
1 ½ ζάχαρη
1 ½ σεμιγδάλι χοντρό
6 γιαουρτάκια στραγγιστό
3 βανίλιες
1 κουταλάκι σόδα σκόνη
Λιγάκι ξύσμα από πορτοκάλι
Τα υλικά αναμιγνύονται όλα μαζί και τα βάζουμε σε φόρμα για να ψηθούν περίπου, για 1 ώρα στους 180 C, σε προ θερμαινόμενο φούρνο.
1 ½ σεμιγδάλι χοντρό
6 γιαουρτάκια στραγγιστό
3 βανίλιες
1 κουταλάκι σόδα σκόνη
Λιγάκι ξύσμα από πορτοκάλι
Τα υλικά αναμιγνύονται όλα μαζί και τα βάζουμε σε φόρμα για να ψηθούν περίπου, για 1 ώρα στους 180 C, σε προ θερμαινόμενο φούρνο.
Για το σιρόπι θα χρειαστείτε:
2 ποτήρια ζάχαρη
Χυμό από μισό λεμόνι
4 ποτήρια νερό
*Προσοχή, όταν ρίξουμε το σιρόπι, πρέπει να είναι κρύο το γιαουρτίνι ή το σιρόπι.
*Το γλυκό γιαουρτίνι συνοδεύεται και με παγωτό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου