Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Πατάτες φούρνου (σε χυμό πορτοκαλιού
Συστατικά
8 πατάτες
Χυμός από 6 portocole
50 ml κονιάκ
100ml λευκό κρασί
Άλατα
Πιπέρι
Οργανο
Νερό
Ελαιόλαδο
Βούτυρο / μαργαρίνη
Για την υπηρεσία
Φέτα
Κόκκινο
Μέθοδος παρασκευής
Προθερμάνετε το φούρνο στους 250 °.
Εμείς iB αποχυμωτή πορτοκαλί.
Καθαρίστε, πλύνετε και κόψτε τις πατάτες. Αλείψτε ένα πυρέξ με βούτυρο / μαργαρίνη. Προσθέτουμε τις πατάτες, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη. Προσθέστε το χυμό πορτοκαλιού, το νερό και το ελαιόλαδο. Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 ° για 30 λεπτά. Στη συνέχεια, να μειώσει τη θερμοκρασία στους 180 ° C και προσθέτουμε το λευκό κρασί και κονιάκ. Αφήνουμε 45-55 λεπτά.
Σερβίρετε με φέτα και ντομάτα. Μπορείτε να σερβίρετε με βάση το κρέας. Σας εύχομαι καλή όρεξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου