Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

manitaria-gemista-me-auga

Γεμιστά Μανιτάρια με Αυγά!


ΥΛΙΚΑ
6 μεγάλα Μανιτάρια
6 μικρά Αυγά
Ντομάτα
Αλάτι – Πιπέρι
1 σκ Σκόρδο
Μαϊντανός
Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφαιρούμε το κοτσανάκι από τα μανιτάρια και τα βάζουμε σε ένα ταψάκι όπου έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
 Σε ένα μπολ κόβουμε την ντομάτα σε κυβάκια, προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό, ψιλοκομμένο σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
Βάζουμε λίγο από το μείγμα σε κάθε μανιτάρι και από πάνω σπάμε ένα μικρό αυγό.
Ραντίζουμε λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε για 5-8 λεπτά στους 180 βαθμούς ή μέχρι να καταλάβουμε πως το αυγό είναι έτοιμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου