Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΕΑΡΝΕΖ ΜΕ ΤΟΠ ΛΕΥΚΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 2 αυγά (κρόκους)
  • 15 ml ΤΟΠ Λευκό Βαλσάμικο
  • 160 ml βούτυρο κλαριφιέ
  • 1 κ.γ. ξερό εστραγκόν
  • 2 ml χυμό λεμόνι
  • Αλάτι-πιπέρι
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    1. Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα νερό σε μέτρια φωτιά (να μην πάρει βράση) και τοποθετούμε ένα μπολ από πάνω. Ρίχνουμε στο μπολ τους κρόκους και ΤΟΠ Λευκό Βαλσάμικο.
    2. Με ένα σύρμα χτυπάμε τους κρόκους και ρίχνουμε λίγο-λίγο το βούτυρο.
    3. Μόλις το μείγμα ενωθεί με το βούτυρο, αποσύρουμε από τη φωτιά.
    4. Ανακατεύουμε συνεχώς και συμπληρώνουμε με τα υπόλοιπα υλικά.Tip: Συνοδεύουμε με κρέατα ή ψάρια σχάρας, τηγανητές πατάτες ή σπαράγγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου