ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΕΑΡΝΕΖ ΜΕ ΤΟΠ ΛΕΥΚΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 2 αυγά (κρόκους)
- 15 ml ΤΟΠ Λευκό Βαλσάμικο
- 160 ml βούτυρο κλαριφιέ
- 1 κ.γ. ξερό εστραγκόν
- 2 ml χυμό λεμόνι
- Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα νερό σε μέτρια φωτιά (να μην πάρει βράση) και τοποθετούμε ένα μπολ από πάνω. Ρίχνουμε στο μπολ τους κρόκους και ΤΟΠ Λευκό Βαλσάμικο.
- Με ένα σύρμα χτυπάμε τους κρόκους και ρίχνουμε λίγο-λίγο το βούτυρο.
- Μόλις το μείγμα ενωθεί με το βούτυρο, αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Ανακατεύουμε συνεχώς και συμπληρώνουμε με τα υπόλοιπα υλικά.Tip: Συνοδεύουμε με κρέατα ή ψάρια σχάρας, τηγανητές πατάτες ή σπαράγγια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου