Υλικά
- 4 αυγά
- 6 φέτες παστουρμά
- Ελαιόλαδο
- 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τον παστουρμά και την ντομάτα και μαγειρεύουμε για 7 λεπτά.
Σπάμε με προσοχή τα αυγά μάτια, αλατοπιπερώνουμε, μαγειρεύουμε για άλλα 7- 8 λεπτά και σερβίρουμε με το τηγάνι. Συνοδεύουμε με χωριάτικο
Σπάμε με προσοχή τα αυγά μάτια, αλατοπιπερώνουμε, μαγειρεύουμε για άλλα 7- 8 λεπτά και σερβίρουμε με το τηγάνι. Συνοδεύουμε με χωριάτικο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου