Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Σάλτσα με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος για ψητό κρέας

 Σάλτσα με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος για ψητό κρέας
Υλικά
500γρ (στραγγισμένο βάρος) μανιτάρια κονσέρβας ψιλοκομμένα
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2-3 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη χαμηλών λιπαρών
300ml κρέμα γάλακτος χαμηλών λιπαρών
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βάλτε τη μαργαρίνη σε κατσαρολάκι να λιώσει και σοτάρετε για λίγο το κρεμμύδι μέχρι να «γυαλίσει». Ρίχνετε μέσα στο κατσαρολάκι και τα ψιλοκομμένα μανιτάρια, σοτάρετε για 1 λεπτό σε δυνατή φωτιά και στη συνέχεια χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε τα μανιτάρια να σιγοψηθούν για περίπου 10 λεπτά. Αφού περάσουν τα 10 λεπτά ανακινείτε καλά την κρέμα γάλακτος και την προσθέτετε στην κατσαρόλα με τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνετε, δυναμώνετε τη φωτιά και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να πήξει η σάλτσα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου