Υλικά
1 κιλο φρέσκα μύδια
3 κ.σ ελαιόλαδο.
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ μουστάρδα
1 λεμόνι το χυμό του
2 κλαράκια σέλερι τα φύλλα του
1 κ.σ μαιδανο ψιλοκομμενο.
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο.
Μισό ποτήρι λευκό κρασί
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Εκτέλεση :
Βγάζουμε το γένι από τα μύδια και πλένουμε καλά.
Βάζουμε στο μπλέντερ το λάδι τη μουσταρδα, το σκόρδο, το λεμόνι, αλατοπιπερο, το κρασί, και χτυπαμε καλά. Βάζουμε στο κατσαρολακι τα μύδια, το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, το σελερι, το μαιδανο, και περιχύνουμε με τη σάλτσα μουστάρδας. Βράζουμε τα μύδια επτά οκτώ λεπτά να ανοίξουν όλα τα μύδια. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμενο πιπερι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου