ΥΛΙΚΑ:
1 κιλο περιπου φρεσκα μπακαλιαρακια
2 φλυτζανια αλευρι
2κ.σ.κιτρινο αλευρι
Αλάτι
Λεμονια για το σερβιρισμα
Λαδι μπολικο για τηγανισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καθαριζετε τα ψαρια τα πλενετε καλα,και αφηνετε σε ένα τρυπητο να στραγγιξουν.Βαζετε σε ένα ταψακι το αλευρι (κιτρινο-ασπρο)αλατιζετε και αλευρωνευτε τα ψαρια.Εν τω μεταξυ βαζετε το λαδι να καψει και τηγανιζετε τα ψαρια μεχρι να ροδισουν και να παρουν απ΄εξω ωραιο χρυσαφι χρωμα.Τοποθετειτε τα ψαρια σε πιατελα με αποροφητικο χαρτι να στραγγιξουν τα λαδια και σερβιρετε με λεμονι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου