ΠΑΝΣΕΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΑΣΤΗ(ΤΗΓΑΝΙΑ) ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ
ΥΛΙΚΑ:
600γρ.χοιρινη πανσετα
Λιγο ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι
1 πρασσο κομμενο σε ροδελες
1 ξερο κρεμμυδι μετριο κομενο
1 πιπερια φλωρινης σε ροδελες
1 πρασινη πιπερια σε ροδελες
Λιγο ριγανη για πασπάλισμα
1 λεμόνι για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αφηνουμε το τηγανι λιγο να καψει και ριχνουμε το λαδι.
Εχουμε ηδη ψιλοκοψει και αλατισει το κρεας και το ριχνουμε στο καυτο τηγανι.Αφηνουμε να σοταριστει και να ροδισει αρκετα(να τσιγαριστεί) .Χαμηλωνουμε λιγο τη φωτια και προσθετουμε τα λαχανικα και αφηνουμε να μαγειρευτουν μεχρι τα λαχανικα μας να μαραθουν,και να μαλακωσουν.Σερβιρουμε πασπαλιζωντας με λιγο ριγανη και φρέσκο λεμόνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου