Υλικά:
4 ντομάτες ωριμες τριμμένες
6 αυγά
1 φλ φέτα θρυμματισμένη
1/3 φλ ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
Ρίγανη φρέσκια
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, αφήνουμε τις ντομάτες για περίπου 5'- 6' λεπτά ώστε να πιουν όλα τα υγρά τους. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
Σε μπολ χτυπάμε τα αυγά με αλάτι και πιπέρι. Περιχύνουμε τις ντομάτες με το μείγμα των αυγών. Ανακατεύουμε, διαλύοντας το μείγμα, και σιγοψήνουμε σε μέτρια φωτιά για λίγα λεπτά. Ρίχνουμε στο τηγάνι και την τριμμένη φέτα και ανακατεύουμε Δεν παραψήνουμε την στραπατσάδα γιατί στεγνώνει.
Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί και πασπαλίζουμε με λίγο φρέσκια ρίγανη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου