ΥΛΙΚΑ
2 ώριμες κόκκινες ντοματες
Μισο αγκουρακι φρέσκο
Μιση πράσινη πιπεριά σε λωρίδες
1μικρο ξερό κρεμμύδι κομμένο φέτες
Λίγες ελιές μαύρες
Λίγο κάπαρη
Ξερή ρίγανη καλή
Αλάτι
Λίγο ξύδι
Μπολικο καλό ελαιολαδο
1 παξιμάδι κριθινο
1 κομμάτι καλή φέτα.
Εκτέλεση
Κοβουμε σε μικρά κομμάτια τις ντοματες και το αγγούρι, και τα υπολοιπα λαχανικά, πιπεριά, κρεμμύδι, Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί αλατιζουμε, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο, και τέλος πάνω βάζουμε τη φέτα. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου