1 λαυρακι ένα κιλό περίπου
Λαδολέμονο :
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 λεμόνια το χυμό τους
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το ψάρι από τα λέπια τα βράγχια την κοιλιά και πλένουμε καλά με μπόλικο νερό
Στεγνωνουμε καλά με απορροφητικό χαρτί, και Ανάβουμε φωτιά αν ψήσουμε στα καρβουνα ή το Γκριλ. Αλατιζουμε εσωτερικά του ψαριού και εξωτερικα, με ημιχονδρο αλάτι, και ακουμπαμε στη σχάρα. Για ένα κιλό θα χρειαστεί 20 λεπτά περίπου δέκα για την κάθε πλευρά. Ανακατεύουμε τα υλικά για το λαδολέμονο σε ένα βάζο ή σεικερ περιχυνουμε το ψάρι και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου