1000 γρ μαργαρίνη
500 γρ άχνη
10 αυγά
1400 γρ αλεύρι μαλακό κοσκινισμενο
3 βανίλιες
Εκτέλεση
Χτύπαμε καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη μετά προσθέτουμε αυγά ένα ένα
Τέλος σιγα σιγα το αλεύρι. Απλώνουμε με κορνέ ζαχαροπλαστικής και ροζετα για το σχήμα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο αεροθερμο 200 βαθμούς Κελσίου για 10 λεπτά. Εάν θέλουμε κάνουμε και μια γκανάζ (εδώ) και βουτάμε τη μία πλευρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου