Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

πεινιρλι καρμπονάρα

#Αφράτα πεϊνιρλί καρμπονάρα#


Υλικά: για το ζυμάρι 

1 κιλό αλεύρι για όλες τής χρήσεις 
18 γρ ξερή μαγιά 
190 γρ γάλα σε θερμοκρασία δωματίου 
210 γρ βούτυρο σε κυβάκια 
1 κουταλιά αλάτι
2,5 κουταλιές ζάχαρη
Χλιαρό νερό όσο σηκώσει το ζυμάρι περίπου 360γρ  
Θα δείτε στο ζύμωμα!

Γέμιση: καρμπονάρα 

Τυρί γκούντα τριμμένο 
Τυρί μοτσαρέλα τριμμένη αν έχουμε 
100γρ παρμεζάνα 
Μπέικον σε κυβάκια 
Αυγό για να το αλείψουμε 
Κρέμα γάλακτος περίπου 100 γρ 
Αλάτι 

Τα ψήνουμε στους 180 για 25 λεπτά περίπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου