125γρ Ταμπουλέ Κους Κους
160γρ Τόνο σε νερό
1/2 ματσάκια Μαϊντανό ψιλοκομμένο
2κ.σ.φρέσκο Δυόσμο ψιλοκομμένο
1 κ.σ φρέσκο βασιλικό
2 φρέσκα Κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
μικρή πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 καρότο τριμμένο
2 φλυτζάνια λάχανο άσπρο ψιλοκομμένο
1/2 μέτριο Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/2 Αγγούρι με τη φλούδα, κομμένο σε κύβους
2 Ντομάτεςμικρες κομμένες σε κύβους
1 κ.σ.Κάπαρη
2 κ.σ. χυμό Λεμονιού4 κ.σ. ΕλαιόλαδοΑλάτι & Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
160γρ Τόνο σε νερό
1/2 ματσάκια Μαϊντανό ψιλοκομμένο
2κ.σ.φρέσκο Δυόσμο ψιλοκομμένο
1 κ.σ φρέσκο βασιλικό
2 φρέσκα Κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
μικρή πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 καρότο τριμμένο
2 φλυτζάνια λάχανο άσπρο ψιλοκομμένο
1/2 μέτριο Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/2 Αγγούρι με τη φλούδα, κομμένο σε κύβους
2 Ντομάτεςμικρες κομμένες σε κύβους
1 κ.σ.Κάπαρη
2 κ.σ. χυμό Λεμονιού4 κ.σ. ΕλαιόλαδοΑλάτι & Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Αδειάστε ένα φακελάκι Κους Κους σε ένα βαθύ μπολ.Προσθέστε 150ml βραστό νερό, καλύψτε με μια μεμβράνη και αφήστε για 5-10 λεπτά, να φουσκώσει.Στη συνέχεια, σε ένα μπολ, προσθέστε τους κύβους της ντομάτας και του αγγουριού.Ψιλοκόψτε τον μαϊντανό και τον δυόσμο ,καροτο,λαχανο,βασιλικό,πιπεριές ,κ.λ.π.και προσθέστε τα στο μπολ, συνεχίζοντας με τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το κρεμμύδι, τον τόνο, την κάπαρη και τέλος το Κους Κους.Αλατοπιπερώστε, προσθέστε το ελαιόλαδο και το λεμόνι.Ανακατέψτε πολύ καλά και αφήστε το να τραβήξει όλα τα υγρά του στο ψυγείο για 20 λεπτά.Πριν το σερβίρισμα, ανακατέψτε καλά για μια ακόμη φορά και προσθέστε λεμόνι ή αλάτι αν χρειάζεται.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου