Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Σουηδικά κεφτεδάκια

πρώτες ύλες
500 γρ κιμά μοσχαρίσιο 
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 αυγό
75 γρ τριμμένη φρυγανιά
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κουταλιές λάδι
300 ml ζωμού
200 ml κρέμα γάλακτος
αλάτι και πιπέρι
προετοιμασία

Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τον κιμά, τη μουστάρδα, το αυγό και φρυγανιά το αλατοπίπερο  και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό ..


Πλαθετε κεφτεδακια στο μέγεθος του καρυδιού . τηγανίζουμε από όλες τις πλευρές σε καυτό λάδι, στη συνέχεια Ρίχνουμε το ζωμό και την κρέμα γάλακτος και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά ..


Σερβίρετε με ψητές πατάτες και σάλτσα cranberry ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου