Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ



15 τεμ. φτερούγες
3 κ.σ. μέλι
5 κ.σ. κέτσαπ
3 κ.σ. λάιμ (χυμό)
4 κ.σ. σόγια σος
ελάχιστο ταμπάσκο
λίγο λάδι (για το γκριλ)
Εκτέλεση:
1.Σ ένα μπωλ ανακατεύω το μέλι, το χυμό λάιμ, τη σόγια σος, το ταμπάσκο και αλατοπίπερο. Πλένω και σκουπίζω τις φτερούγες και τις βουτάω μέσα στη μαρινάδα. Κάνω μασάζ στις φτερούγες να πάει παντού. Τις βάζω στο ψυγείο και τις αφήνω εκεί όλη νύχτα.
2.Την άλλη μέρα τις ψήνω έιτε στο γκρίλ βρέχοντάς τις συχνά με ένα πινέλο με τη μαρινάδα, είτε στο φούρνο πάνω σε λαδόκολλα μέχρι να γίνουν τραγανές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου