Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Μανιταροκεφτέδες

Συστατικά

  • 500 γρ. μανιτάρια
  • 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο&1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο [προαιρετικά]
  • 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • Αλάτι, πιπέρι
  • μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Λάδι για τηγάνισμα

Τρόπος μαγειρέματος


  • 1)  Πλύνε και ψιλόκοψε τα μανιτάρια.
  • 2) Εάν χρησιμοποιήσεις κονσέρβας καλό είναι να τα έχεις στραγγίσει καλά από το βράδυ.
  • 3) Σε μπολ ανέμιξε τα μανιτάρια, το κρεμμύδι, το αλεύρι, αλατοπίπερο και το μαϊντανό. Θα σχηματιστεί ένας πηχτός χυλός. Εάν είναι αραιός πρόσθεσε λίγο αλεύρι ακόμα.
  • 4) Ζέστανε το λάδι και ρίξε σε αυτό κουταλιά κουταλιά το μείγμα.
  • 5) Γύρισε τους κεφτέδες να ψηθούν και από την άλλη.
  • 6) Βγάλτε τους σε πιατέλα με χαρτί κουζίνας να στραγγίσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου