Υλικά
Εκτέλεση συνταγής:
Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί σε μια κατσαρόλα.
Βάζουμε σε ένα μπολ το νερό με τη ζάχαρη. Μόλις ζεσταθεί το λάδι, ρίχνουμε το σιμιγδάλι στη κατσαρόλα και ανακατεύουμε μέχρι να ξανθίσει. Προσθέτουμε την κανέλα και το κακάο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Έπειτα αδειάζουμε το μπολ με τη ζάχαρη στην κατσαρόλα και δυναμώνουμε τη θερμοκρασία. Ανακατεύουμε χωρίς παύση μέχρι να πιει τα υγρά του και να δέσει ο χαλβάς.
Μόλις δέσει το βάζουμε σε μια φόρμα και το αφήνουμε να κρυώσει.
Αφού κρυώσει ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με κακάο ή λιωμένη κουβερτούρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου