σαλτσα γκουακαμολε
* 2 ώριμα αβοκάντο
* ½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
* ½ ντομάτα, ψιλοκομμένη
* 1κ.σ. κόλιαντρο, ψιλοκομμένο
* ½ κ.σ.αλάτι
* 2 κ.σ. φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ
* 2 ώριμα αβοκάντο
* ½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
* ½ ντομάτα, ψιλοκομμένη
* 1κ.σ. κόλιαντρο, ψιλοκομμένο
* ½ κ.σ.αλάτι
* 2 κ.σ. φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ
* 4 στήθη κοτόπουλου φιλετα
* Αλάτι
* Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
* 8λωρίδες μπέικον
1 κ.σ.ελαιολαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βγαζετε το αβοκαντο σε ενα μπολ.. Ριχνετε στο μπολ και το κρεμμύδι, τη ντομάτα, τον κόλιανδρο,το αλάτι και το χυμό λάιμ, και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι μέχρι να λιωσει αρκετα(οχι τελειως κρεμα)και να αναμειχθουν τα υλικα.
Με ενα κοφτερο μαχαιρι σχιζετε τα φιλετα οχι τελειως,διμηουργωντας ουσιαστικα μια τσεπη την οποια θα γεμισουμε απο μια γεματη κουταλια της σουπας απο τη σαλτσα γκουακαμολε.
Τυλίξτε το κοτόπουλο με δύο λωρίδες μπέικον, φροντίζοντας τα άκρα του μπέικον όλα να καταλήγουν στην ίδια πλευρά του κοτόπουλου.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και σοταρουμε το τυλιγμενο σε μπεικον κοτοπουλο μεχρι να ροδισει το μπέικον για δύο έως τρία λεπτά σε κάθε πλευρά.Βαζουμε το κοτοπουλο σε ενα πυρεξ και τελειωνουμε το ψησιμο στο φουρνο για 10 λεπτα στους 180 βαθμους .Κοβετε στη μεση τα φιλετα και σερβιρετε ζεστα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου