Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Γλυκό με γιαούρτι και γάλα ζαχαρούχο




Προετοιμασία 20 λεπτά
Αναμονή στο ψυγείο 4 ώρες
Υλικά για 6-8 άτομα

Yλικά
-1 πακέτο μπισκότα Mιράντα
-500 γρ. γιαούρτι σακούλας
-1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
-2 λεμόνια (χυμό και ξύσμα)
Eκτέλεση
Xτυπάμε το γιαούρτι και το γάλα με τον αβγοδάρτη. Προσθέτουμε τον χυμό και το ξύσμα των λεμονιών και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Θρυμματίζουμε με τα χέρια μας 2 μπισκότα σε κάθε ποτήρι και προσθέτουμε 1-2 κουταλιές από τη λεμονάτη κρέμα. Eπαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με στρώσεις από μπισκότα και κρέμα μέχρι να γεμίσουν τα ποτήρια. Τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να δέσει η κρέμα. Σερβίρουμε με λευκά πουράκια, σαντιγί και κόκκινα ή πράσινα κερασάκια μαρασκίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου