Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Κοτόπουλο Fajita


τι θα χρειαστείτε:

  • 3 στήθη κοτόπουλου
  • 2 κουταλιές της σούπας. Taco καρύκευμα
  • 2 κουταλιές της σούπας. Φυτικό λάδι
  • 1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
  • 4 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε φέτες
  • 3 Πιπεριές, κομμένο σε φέτες
  • 1 λάιμ, χυμό
  • 8 Tortillas
  • 2 κουταλιές της σούπας. Βούτυρο
  • 2 φλιτζάνια τυρί Μεξικού Blend

Οδηγίες:

1. Κόβουμε τα στήθη κοτόπουλου σε λωρίδες, περίπου μια ίντσα χώρια, και παλτό με taco καρύκευμα. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, θερμότητα 1 κουταλιά της σούπας. φυτικό λάδι και ψήνουμε το κοτόπουλο μέχρι να μην είναι πλέον ροζ και ελαφρώς απανθρακωμένα. Αφαιρέστε μαγειρεμένο κοτόπουλο από το τηγάνι.
2. Ζεσταίνουμε ένα άλλο κ.σ.. λάδι, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μαγειρεύουμε για μερικά λεπτά μέχρι να είναι ελαφρώς ημιδιαφανές. Προσθέστε τις πιπεριές, και μαγειρέψτε ελαφρά, στη συνέχεια, αναμείξτε το μαγειρεμένο κοτόπουλο. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήστε το.
3. Σε ένα καθαρό τηγάνι, λιώσει λίγο βούτυρο. Προσθέστε μια τορτίγια και να κινηθεί γύρω μέχρι να είναι κολακευτικός. Προσθέστε το τυρί, τότε το μείγμα fajita, στη συνέχεια, περισσότερο τυρί, τότε κορυφή με άλλη τορτίγια και το ελαφρύ κτύπημα κάτω.
4. Γυρίστε το quesadilla πάνω και ψήνουμε την άλλη πλευρά μέχρι να ροδίσουν.Αφαιρέστε από το τηγάνι και κόψτε τα σε τέταρτα. Επαναλάβετε αυτά τα βήματα με τα υπόλοιπα tortillas.
* Προαιρετικά - Σερβίρετε με ξινή κρέμα, guacamole, και salsa.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου