ΥΛΙΚΑ
330 ml ανθρακουχο νερο (σοδα με αρωμα λεμονιου η'χωρις το αρωμα)
190 γρ.φαρινα κοσκινισμενη
1 κ.γλυκου μπέικιν παουντερ
100 γρ.κιτρινο σκληρο τυρι τριμμενο
2 κ.σουπας γεματες παπρικα καπνιστη
1 κ.γλυκου σκορδο σε σκονη
2 κ.γλυκου αλατι
Πιπερι
Ελαιολαδο-καλαμποκελαιο μισο μισο για το τηγανισμα
190 γρ.φαρινα κοσκινισμενη
1 κ.γλυκου μπέικιν παουντερ
100 γρ.κιτρινο σκληρο τυρι τριμμενο
2 κ.σουπας γεματες παπρικα καπνιστη
1 κ.γλυκου σκορδο σε σκονη
2 κ.γλυκου αλατι
Πιπερι
Ελαιολαδο-καλαμποκελαιο μισο μισο για το τηγανισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε την σοδα σε μπολ και ριχνουμε ολα τα υπολοιπα υλικα εκτος του τυριου
αναδευοντας πολυ καλα μεχρι να εχουμε εναν ωραιο πηχτο χυλο.Τον βαζουμε στο ψυγειο να σταθει κανα μισαωρο
Βαζουμε την σοδα σε μπολ και ριχνουμε ολα τα υπολοιπα υλικα εκτος του τυριου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου