1
|
| Πλένουμε το ρύζι καλά και τα τηγανίζουμε στο λάδι μέχρι να το γυαλί. |
2
|
| Προσθέστε το σκόρδο σωματιδίων, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το ζωμό. |
3
|
| Δικαστήριο καλύφθηκε το ρύζι και μαγειρεύουμε 15 λεπτά.Τραβώντας από τη φωτιά και το αφήνουμε Pohlupen για άλλα 10 λεπτά. |
4
|
| 3-4 σ. Λ ρυζιού που προορίζεται για τους κεφτέδες και το υπόλοιπο αρωματισμένο με αλάτι, πιπέρι και μαϊντανό και αφήστε το για γαρνιτούρα. |
5
|
| Θρυμματισμένο κρεμμύδι αναμιγνύεται με την κατανομή των ρύζι, κρέας, αυγό, 100 ml νερού, αλάτι και πιπέρι. |
6
|
| Ανακατέψτε και σχηματίζουν 18 κεφτέδες. Τοποθετήστε τα σε ταψί. |
7
|
| Κρεμμύδι για τη σάλτσα κομμένο σε μισοφέγγαρα και τηγανίστε μαζί με τριμμένο καρότο και το σέλινο στο μισό λάδι συνθλίβονται. |
8
|
| Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι και πασπαλίζουμε με αλεύρι. Προσθέστε το σκόρδο και σωματιδίων. Fry είναι. |
9
|
| Ρίχνουμε το ζωμό, υπό ανάδευση ζωηρά. |
10
|
| Προσθέστε και ο τοματοπολτός. Μαγειρέψτε τα έξω μέχρι να δέσει η σάλτσα. |
11
|
| Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και αρωματισμένο με αλάτι και πιπέρι.Τραβώντας μακριά από τη φωτιά. |
12
|
| Κεφτεδάκια ρίχνουμε το τηγάνι και την σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. |
13
|
| Το πιάτο ψήνουμε 40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμούς, ανεμιστήρα. |
14
|
| Το φύλλο στη συνέχεια απομακρύνθηκε και ψήνονται για 15 λεπτά. |
15
|
| Τα κεφτεδάκια σερβίρονται πάνω από το ρύζι με σάλτσα πτήσεις |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου