Υλικά Συνταγής
- 5-6 μπουτάκια κοτόπουλου (κοπανάκια)
- 2 κουταλάκια αλάτι
- 1 κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη
- 1 κουταλάκι κρεμμύδι σε σκόνη
- 2 κουταλάκια γλυκιά πάπρικα
- 1/2 κουταλάκι πιπέρι
- 1/2 κουταλάκι μουστάρδα σε σκόνη
- 100 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 αυγό
- 50 ml φρέσκο γάλα
- Λάδι για τηγάνισμα (καλαμποκέλαιο ή ηλιέλαιο)
Εκτέλεση Συνταγής
Η συνταγή αυτή είναι πολύ απλή και με εγγυημένο αποτέλεσμα.
Το πρώτο στάδιο είναι να ανακατέψουμε καλά το αλεύρι με όλα τα μπαχαρικά μαζί, μέσα σε ένα βαθύ πιάτο.
Σταδιακά περνάμε όλα τα μπουτάκια από το μείγμα με το αλεύρι.
Σε ένα άλλο βαθύ πιάτο χτυπάμε το αυγό με το γάλα και βουτάμε σε δόσεις ένα ένα τα κομμάτια του κοτόπουλου. Μετά τα περνάμε πάλι από το αλεύρι για να κάνουν ωραία κρούστα.
Tip: το μυστικό για να γίνουν πολύ τραγανά, είναι να αφήσετε την πέτσα στο κοτόπουλο.
- 5-6 μπουτάκια κοτόπουλου (κοπανάκια)
- 2 κουταλάκια αλάτι
- 1 κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη
- 1 κουταλάκι κρεμμύδι σε σκόνη
- 2 κουταλάκια γλυκιά πάπρικα
- 1/2 κουταλάκι πιπέρι
- 1/2 κουταλάκι μουστάρδα σε σκόνη
- 100 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 αυγό
- 50 ml φρέσκο γάλα
- Λάδι για τηγάνισμα (καλαμποκέλαιο ή ηλιέλαιο)
Εκτέλεση Συνταγής
Η συνταγή αυτή είναι πολύ απλή και με εγγυημένο αποτέλεσμα.
Το πρώτο στάδιο είναι να ανακατέψουμε καλά το αλεύρι με όλα τα μπαχαρικά μαζί, μέσα σε ένα βαθύ πιάτο.
Σταδιακά περνάμε όλα τα μπουτάκια από το μείγμα με το αλεύρι.
Σε ένα άλλο βαθύ πιάτο χτυπάμε το αυγό με το γάλα και βουτάμε σε δόσεις ένα ένα τα κομμάτια του κοτόπουλου. Μετά τα περνάμε πάλι από το αλεύρι για να κάνουν ωραία κρούστα.
Tip: το μυστικό για να γίνουν πολύ τραγανά, είναι να αφήσετε την πέτσα στο κοτόπουλο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου