1/2 κιλά καρότα
15 γρ. αλάτι
2 φύλλα δάφνης
100 γρ. κρέμα γάλακτος
1 1/2 λίτρο νερό
Διαδικασία
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε 1 1/2 λίτρο νερό και 2 φύλλα δάφνης. Βράζει το νερό και ρίχνουμε 1/2 κιλό καρότα για 30' ή 40' ανάλογα με τα καρότα να μην κρατούν. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε στο μίξερ τα καρότα, 100 γρ. κρέμα γάλακτος ζεστή και 50 γρ. φρέσκο βούτυρο. Να σημειωθεί πως τα καρότα και το βούτυρο τα κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια. Τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει πολτός και βάζω αλάτι όσο μ'αρέσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου