σοκολατένιο
σιρόπι
ΥΛΙΚΑ:
• 250 ml νερό
• 200 g ζάχαρη
• 1 πρέζα αλάτι
• 100g κακάο σε
σκόνη (άγλυκο)
• 1 φακελάκι
βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Νερό, ζάχαρη,
αλάτι και βανίλια σε μια κατσαρόλα να βράσουν. Μόλις πάρει βράση ρίχνετε τη
σκόνη κακάο και ανακατεύετε συνεχώς με ένα σύρμα και σιγοβράστε 5 λεπτά.
2. Μπορεί να
είναι είτε ζεστό ή κρύο στα επιδόρπια μας.
3. Μπορούμε να
το βάλουμε σε ένα μπουκάλι, π.χ της κετσαπ το μπουκάλι, και το φυλάσσουμε σε
ψυγειο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου