Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Ρεβύθια Σαλάτα με ντομάτα και φετα

Ρεβύθια Σαλάτα με ντομάτα και φετα
ΥΛΙΚΑ:
200γρ.  ρεβίθια βρασμενα στραγγισμένα .
1  μεγαλη ντομάτα χωρις σπόρους και κομμένη σε κύβους
100γρ. φέτα, κομμένη σε κύβους
½  κρεμμύδι ξερο ψιλοκομμενο
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο βασιλικό
1 λεμονι το χυμο του
ελαιόλαδο,
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι,

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βαζετε πρωτα το κρεμμύδι και τη ντομάτα σε ένα μπολ, περιχύνετε με το χυμό λεμονιου και το ελαιόλαδο. Στη συνέχεια, προσθέστε αλάτι και πιπέρι.Ανακατευετε.
Προσθέστε τα ρεβίθια,τη φέτα και  τα βότανα πολύ ψιλοκομμένα.

Ανακατέυουμε  καλά, και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 20 λεπτά να αναδυθουν οι γευσεις. Σερβίρετε και απολαύστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου