Υλικά.
2 κεφάλια σκόρδο
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο.
Λιγο αλουμινόχαρτο.
Εκτέλεση :
Τυλίγουμε σφιχτά τα σκόρδα ολόκληρα όπως είναι και τα βαζουμε πάνω στη σχάρα. Ψήνουμε μιση ωρα περιπου μεχρι να μαλακωσουν οι σκελίδες. Κατά τη διάρκεια γυρίζουμε από όλες τις πλευρές. Αφήνουμε λίγο να κρυωσουν και Καθαρίζουμε τα σκόρδα. Λιώνουμε με ένα πηρούνι και τα βαζουμε σε ένα δοχείο μπολ με καπάκι. Καλύπτουμε με το λάδι και διατηρούμε στο ψυγείο.
#συνταγολογeιο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου