Πρώτες ύλες
- 1 κιλό χοιρινό λαιμό
- κρεμμύδι 2 κομμάτια
- ντομάτες 4 κομμάτια
- ξινή κρέμα 200 ml
- μουστάρδα 2 κουταλιές της σούπας
- αλάτι, πιπέρι, κύμινο
Προετοιμασία
Στάδιο 1
Χοιρινό λαιμό μπορούμε να κοπεί σε φέτες, αλλά όχι μέχρι το τέλος αφήνουν μόνο το 1 cm από την άκρη του .taktiež εμείς ροδέλες 1 cm μεταξύ τους.
Masko τότε αλατισμένο και nakoreníme και τρίψτε καλά με κρέμα και μουστάρδα, φυσικά, μεταξύ των πλακών.
κρεμμύδι και ντομάτα κομμένη σε φέτες και να γεμίσει το κενό μεταξύ τους plátmi.Keď έχετε όρεξη για κάτι διαφορετικό κασέτα δεν έχει όρια.)) Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπέικον, ζαμπόν λαχανικά syr..inú ..
Μπορείτε να ψήσετε μάσκες ψήσιμο σε μια τσάντα ή ένα καλυμμένο με αλουμινόχαρτο ..
Ψήνουμε στους 200 ° C, περίπου 1,5 ώρα ..